Serviceeftersyn

Hos Suså Auto finder du en automekaniker til udførelse af serviceeftersyn.

Serviceeftersyn for optimal driftsikkerhed

Når du får udført et professionelt serviceeftersyn af en mekaniker fra Suså Auto, gennemgår vi bilen med udgangspunkt i alle fabrikantens specifikationer. Et serviceeftersyn er nødvendigt for sikkerheden og bibeholdelse af fabriksgaranti.

 

Vi udfører serviceeftersyn af alle bilmærker og modeller. Er bilen dækket af garanti, er det særligt vigtigt, at serviceeftersynet udføres med hensyn til alle specifikationer fra fabrikken. Med flere års erfaring indenfor autoservice kan vi ved et serviceeftersyn hjælpe med, at du undgår skader på bilen. Hos os bliver du mødt af en kvalificeret automekaniker.

Få et stempel i servicebogen

Med et jævnligt serviceeftersyn forebygges og udbedres fejl på bilen rettidigt. På længere sigt undgår du dermed mere omfattende reparationer. Som godkendt autoværksted og medlem af Dansk Bilbrancheråd sikrer vi et korrekt eftersyn, hvor servicebogen stemples. Ved et syn af din bil gennemgår vi blandt andet motor, dæk og fejlkoder. Når du får bilen synet hos Suså Auto, er du garanteret at få en godt og sikkert kørende bil retur.

 

Hvad end vi udfører et serviceeftersyn eller autoservice, har vi fokus på et godt samarbejde i tæt dialog med dig. Som dit lokale autoværksted sørger vi for, at det bliver til mindst mulig besvær, når bilen skal synes. Vi stiller derfor gerne en lånebil til rådighed. Er der behov for reparation, udbedrer vi gerne fejlen på vores autoværksted efter aftale med dig.

Kontakt din lokale automekaniker her

Skal vi stå for serviceeftersyn af din bil, er du velkommen til at komme forbi vores værksted for en snak med en mekaniker. Ligeledes kan du ringe til os på telefon 57 64 20 18 eller skrive til os på mail info@susaa-auto.dkfor at høre nærmere. Vi kommer gerne med et tilbud og finder et tidspunkt, hvor det passer dig at få synet bilen.

Servicebooking

 

Hent oplysninger om din bil:


Hent bil

Dine kontaktoplysninger:

Ønsket dato/tidspunkt:

Hvilke reparationer ønsker du foretaget:

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder gælder.